Meet Dave – sau cum să râzi “sefe”


sau cum sa razi "sefe"
sau cum sa razi "sefe"

Că tot e vremea poveştilor cu pitici pe creieraş şi după cum se vede nu prea am în ultima vreme subiecte de scris, m-am gândit să fac un lucru util:  să vă mai spun şi vouă ce filme faine am vazut, în special dintre cele Fantastice şi SF. Nu de alta dar sunt filme bune de care unii nu prea ştiu şi peste care eu am avut norocul să dau. Vreau să încep cu Meet Dave, o comedie science-fiction savuroasă cu Eddie Murphy în rolul principal. Prea multe nu vreau să vă zic despre film, decât că eu am râs cu lacrimi la el, că am avut răbdarea să-l văd de două ori şi să râd la fel de fiecare dată. Povestea e simplă. Un echipaj de pitici, venit de pe o planetă îndepărtată, ascuns într-o navă spaţială de formă și mărime umană, se aventurează spre Pământ în căutarea unui obiect ce aterizase acolo.

Filmul abundă de scene amuzante în care piticii, destul de rigizi, morocănoși și parcă ceva prea serioși încep să se molipsească de dragoste.

Dacă e seară și tocmai căutai un film fain care să te relaxeze și să te bine-dispună, recomand Meet Dave. Dacă consideri că ți-ai pierdut vremea la recomandarea mea, accept o înjurătură așa, bine spusă, într-un comentariu. Dacă în schimb îți place, să-ți fie de bine!

Pe data viitoare!

Advertisements

One thought on “Meet Dave – sau cum să râzi “sefe”

  1. Toti piticii se molipsesc de dragoste pana la urma. Fara exceptie! Tine bine minte treaba asta! De injurat te voi injura personal daca nu-mi place dar nu prea cred, pt ca am ras si la “Alvin and the chipmunks” de vreo 4 ori si tot tu mi l-ai recomandat:) Si-o sa mai rad de vreo cateva ori ca mi-e dor sa ma uit la el.Si acum mi-ai zis ca apare si 2-ul. Great!! Dar in caz ca nu-mi place “Meet Dave”, chiar te injur, ca tu nu te superi pe mine:D Offf, greu ti-a mai fost sa postezi ceva! Cred ca nu ai avut niciun post atat de asteptat! Sanatate-n straiță!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.