Se face film după Hyperion!


Căutând total altceva pe internet am dat peste o informaţie care mi-a aprins toate beculeţele, cu atât mai mult cu cât informaţia este confirmată de site-ul oficial al scriitorului Dan Simmons: se lucrează la un film după Hyperion Cantos!!!

Hyperion, prima carte din seria Hyperion Cantos este una din puţinele romane care m-a ţinut cu cartea în mână continuu, până la ultima pagină, carte pe care dacă ar fi să o trec într-un top al favoritelor, s-ar clasa imediat sub DUNE. Bucuria mea este cu atât mai mare cu cât prin bunăvoinţa unei vechi prietene am reuşit să-mi achiziţionez toate 4 carţile ce compun seria, în limba engleză.

Acum sper doar să nu se întâmple cu acest film ce s-a întâmplat cu Dune, ale cărei ecranizări mi s-au părut mai degrabă nişte parodii. Am aşteptări mai mari de la noul film Dune ce se proconizează undeva prin 2011.

Despre ce e vorba în Hyperion nu spun acum, o sa fac curând recenzii detaliate fiecărei cărţi pe măsură ce recitesc Hyperion şi le parcurg şi pe celelalte 3.

Abia aştept să văd ce poate să facă Scott Derrickson (The Day the Eart stood still) cu universul extraordinar  descris în Hyperion.

Advertisements

3 thoughts on “Se face film după Hyperion!

  1. Sper sa nu ne lase cu ochi-n soare… Au promis ca se ecranizeaza si Jocul lui Ender…stire luata tot de pe pagina autorului (OSC)… si se fac deja multi ani de atunci… tind sa cred ca americanii astia nu sunt atat de seriosi pe cat se cred a fi. Sa nu mai vorbim despre treaba cu asteptarile…care intotdeauna dezamagesc… repet: intotdeauna.

    Totusi, tinem pumnii, sa fie intr-un ceas cu cuc!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.