The Division – Official Cinematic


Astăzi ar fi trebuit să scriu un editorial frumos despre Simona Halep. Deși s-a scris deja destul despre asta. Deși blogul meu e mai degrabă unul dedicat science-ului și fiction-ului. Nu că nu ar fi SF ce reușește să facă Simona. Și poate as fi făcut-o dacă nu mi-ar fi sărit în ochi cinematic-ul nou de la The Division. Deja încep să am o relație ciudată cu jocul ăsta. Pe lângă faptul că s-a amânat deja de 2 ori, tare mă tem că, atunci când o să apară o să fiu dezamăgit. Ideea jocului seamănă cu un proiect de joc căruia am și început la un moment-dat să îi fac un script.

Povestea de fundal o avem prezentată în trailer-ul de aici. Avem de-a face cu o pandemie mondială ce duce umanitatea într-un colaps total. Momentul perfect pentru a activa un grup de agenți special pregătit pentru astfel de situații. Scopul agenților din The Division este de a salva umanitatea în măsura în care mai este ceva de salvat. Se anunță un joc de proporții, dar la fel părea să fie și WatchDogs. Joc care a ajuns să vină cu o grafică mai slabă decât cea din gameplay trailer-ul inițial și în care toate elementele ce ar fi trebuit să fie “next-gen” au devenit doar niște curiozități superficiale. Și totuși vreau să cred că jocul o să fie cel puțin pe atât de epic pe cât pare din toate materialele aruncate de Ubisoft. Dar cuvântul cheie în tot contextul acesta e “Ubisoft” care a dovedit deja de prea multe ori că nu are niște servere destul de bine puse la punct încât să ofere o experiență multiplayer lipsită de frustrări.

Data de lansare a fost amânată de la sfârșitul lui 2014 la începutul anului viitor. Și dacă WatchDogs i-a învățat ceva pe cei Ubisoft, teoretic au destul timp să rezolve problemele ce ar putea strica The Division. Așa că poate, poate. Mai rămâne doar să îmi fac niște prieteni cu care să pot juca pe când se va lansa jocul. Până atunci. avem mai jos cinematic-ul oficial prezentat la E3 2014. Unul destul de poetic aș zice. Rămâne de văzut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.